Skip to content

Iubim negrul, dar cum îi păstrăm intensitatea?

Negrul este mereu la modă, se asortează la orice, iar în anotimpurile reci e preferat de toată lumea. Deci este esențial să știm cum trebuie îngrijite articolele de culoare închisă pentru a-și păstra strălucirea și intensitatea culorii.

Intensitatea culorii negre depinde și de gradul de purtare, dar și de calitatea coloranților folosiți în țesătură și de puterea lor de absorbție a luminii. Trebuie să știm că țesăturile de acest gen absorb nu numai lumina, ci și o cantitate mare de energie. Aceasta duce la auto-distrugere, rezultatul fiind un negru mult mai șters. De aceea, țesăturile folosite și spălate des trebuie tratate pentru a-și redobândi sau păstra culoarea intensă.

În laboratoarele sale de cercetare, partenerul nostru Tintolav a dezvoltat detergentul Hygienfresh® Black Premium pentru a proteja și îngriji rufele negre și de culori închise. Potrivit atât pentru spălarea manuală cât și pentru cea automată, este delicat cu fibrele și previne decolorarea cât și transferul culorilor nefixate. Formula sa este bogată în agenți activi care ajută la curățarea completă, aditivi care împiedică transferul de culoare și enzime care intensifică culoarea închisă.

Detergent Black Premium

Dozaj recomandat:

Spălare automată – 25 ml la 4/5 kg de rufe normal de murdare.

Creșteți doza până la 45 ml în cazul rufelor foarte murdare.

Spălare manuală – diluați 30 ml în 10 litri de apă.

Capacul este o doză de 30 ml de produs.

Pentru apa dură (>25°f), adăugați 5 ml • Pentru apa cu duritate mică (<15°f), scădeți 6 ml.