Vindem Experiență și Calitate

În produse și echipamente profesionale, de cea mai bună calitate, fabricate și certificate de cei mai buni producători din Europa și SUA - suntem furnizori autorizați ai tuturor mărcilor care se găsesc pe site, branduri recunoscute pentru calitate și inovație din Italia, Germania și Franța. Din 2001 suntem membri ai Drycleaning & Laundry Institute din SUA, cea mai mare asociație profesională, recunoscută la nivel mondial.

Vindem inteligență

Prin proiectele de consultanță / consiliere business - 20 de ani de succes pe piața din România, cu toate extremele înregistrate de toate companiile, am reușit să dezvoltăm un business sustenabil, în continuă creștere, în ritm cu schimbările obiceiurilor de consum ale clienților noștri, a nevoilor lor, sau chiar am creat oportunități de business pentru ei.

Vindem Know How și Soluții de Succes

Prin Franciză. Să oferi franciză este un act de curaj în business. Am inceput în 2018 și numărul de cereri ne-a copleșit și pe noi. Oferim un pachet la cheie, îl customizăm pe nevoile și oportunitățile specifice, în plus, am construit un centru pilot unde partenerii noștri văd pe viu cum va arăta proiectul lor în timp real.

RENZACCI S.p.A.

RENZACCI S.p.A. se ocupă cu cercetarea și dezvoltarea, proiectarea și producerea de mașini de spălat și curățat profesionale.

ALUX

Compania ALUX înființată în 1991 este producător de unități moderne pentru industria confecțiilor și spălătorii profesionale. Produsele găsesc o aplicație largă și în serviciile hoteliere și de croitorie. În ofertă, în afară de mesele profesionale de călcat, generatoarele de aburi, mașinile de împachetat pentru îmbrăcaminte, sunt și mese ascendente, mese pentru călcat perdele și draperii de plasă, aparate pentru a modela formele de fixare pălării, șepci. Produc și prese pentru termo-topire, călcare și termo-imprimare.

TINTOLAV

Filozofia companiei Tintolav și a mărcilor sale Hygienfresh®, Bioxelle®, Hypnosense® și OdorBlok® este de a crea produse profesionale care nu doar livrează conform promisiunilor, ci reușesc de fiecare dată să surprindă. Produsele, clienții și satisfacția acestora sunt elementele centrale care au generat succesul internațional de care se bucură compania în acest moment.

HYPNOSENSE

Hypn@sense este cea mai nouă gamă de produse lansată de partenerii noștri TINTOLAV ITALIA. Cu formula îmbunătățită și parfum care durează mult mai mult, noile produse sunt fabricate după rețetele faimoșilor parfumieri italieni. Pe lângă faptul că balsamurile din această gamă catifelează, împrospătează și înmiresmează țesătura, produsele de la Hypn@sense se descoperă treptat, mai întâi cu notele înalte de verde crud și iarbă, iar pe masură ce timpul trece, apar capturile de liliac sau flori de portocal. Un spectacol al simțurilor, o călătorie spectaculoasă în lumea senzațiilor de mătase și catifelare.

HYGIENFRESH

Puterea detergenților HygienFresh vine din formula extrem de eficientă: enzimele conținute sunt active împotriva tuturor tipurilor de pete, chiar și la temperaturi scăzute, deoarece acționează sinergic împotriva murdăriei și a petelor celor mai dificile, cum ar fi: grăsime, ulei, alimente, cerneală etc.
Iata componentele enzimatice care fac minuni cu hainele dumneavoastra:
PROTEZE - Aceste enzime elimină petele proteice. Sunt active pe: sânge, ciocolată, sosuri, pete alimentare, ouă, lapte, înghețată etc.
AMILAZE - Aceste enzime elimină petele de amidon. Sunt active pe: orez, mâncare pentru copii, iarbă, ciocolată, cartofi etc.
SURFACTANȚI - Elimină petele de grăsime. Sunt active pe: ulei de gătit, alimente grase, sol, ulei de motor, gudron, ceară etc.
Pe lângă super-eficiența de curățare, HygienFresh are formula îmbogățită cu parfumuri intense și de lungă durată.

BIOXELLE COLLECTION

Bioxelle Collection este o gamă de produse antialergice, rezultatul îndelungatei colaborări cu Universitatea din Torino și Institutul Dermatologic ISPE din Italia.

ODOR BLOK

Odor Block este o formulă specială cu triplă acțiune, pentru rezultate perfecte:
1. Elimină sursa de mirosuri neplăcute, acționând la originea mirosului, prin neutralizarea sursei primare.
2. Elimină mirosul prin acțiunea moleculelor sale active, care reacționează direct la miros, degradându-l.
3. Eliberează capsulele de parfum cu efect de lungă durată.
Odor Block este eficient în îndepărtarea și eliminarea mirosurilor de fum de țigară și fum de incendiu, mâncare și cauciuc ars, mirosul de animale, de mucegai, și în general toate mirosurile neplăcute.