Albul cel mai alb – o ținută strălucitoare

Rufe albe

Țesăturile albe conțin fibre care reflectă 100% lumina, astfel încât ochiul nostru le percepe ca fiind albe. Ele sunt de obicei nevopsite sau sunt tratate cu oxizi speciali de metal pentru a reflecta complet lumina. Această non-culoare este foarte apreciată și adevărul e că dă mereu o notă de puritate și delicatețe întregii ținute.

Din păcate însă, albul acesta strălucitor poate păli cu trecerea timpului și după mai multe spălări. Chiar dacă separăm întotdeauna rufele albe de cele colorate (deși ele pot fi spălate și împreună, adăugând produse care împiedică transferul de culoare), o tentă gri poate apărea și deci toată puritatea albului este compromisă. Acest lucru se întamplă deoarece fibrele țesăturii acționează ca niște filtre și atrag particulele din apă în timpul spălării.

Pentru a evita acest fenomen și pentru a revitaliza albul pur al hainelor de care ne-am îndrăgostit, trebuie să folosim detergentul potrivit. Vă recomandăm detergentul HYGIENFRESH WHITE XTRA. Foarte concentrat din punct de vedere al enzimelor, detergentul HYGIENFRESH WHITE XTRA spală și elimină petele dificile, dar în același timp revitalizează fibrele și face albul strălucitor din nou, datorită agenților puternici de înălbire, cât și a polimerilor inovatori care împiedică îmbătrânirea țesăturii și schimbarea culorii într-o nuanță de gri.

Astfel murdăria suspendată și micro-mineralele prezente în apa spălării, care se pot redepozita în țesătură, sunt ținute la distanță. Rezultatul – un alb strălucitor, spălare după spălare.

Deși numele poate induce în eroare, agenții de înălbire nu au efecte negative asupra țesăturilor care conțin și fibre albe și fibre colorate.

În cazul petelor mai vechi sau petelor de pigment (ca cele de vin, sânge), ajutați detergentul adăugând un înălbitor pe baza de oxygen, așa cum este Hygienfresh OXON.

Deci pentru un alb mai alb și mai strălucitor folosiți un detergent potrivit care conține agenți de albire și polimeri anti-tentă de gri și nu amestecați rufele albe cu cele cu culori foarte intense.